Salgsvilkår

Vi ber deg lese gjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler nettbutikken. Når du kjøper et produkt via Sæthre Stenindustri AS, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent gjeldende betingelser. Vi tar forbehold om skrivefeil, lagerfeil og utsolgte varer på våre nettsider.

Juridisk enhet
Sæthre Stenindustri AS
Org nr 919694513
 
Forretningsadresse
Fjøsangerveien 57
5054 Bergen
 
Epostadresse
post@saethre-sten.no
 
Telefon

55 20 55 20
 
 
Kjøper er den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg (og tilsvarende benyttes betegnelser som din eller ditt).


Registrering / Personalia

For å kunne handle i nettbutikken må du oppgi nødvendig informasjon. Opplysningene vil bli lagret på en sikker måte, og vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende.
Sæthre Stenindustri AS er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir, eller som vi får del i når du legger inn kjøpsordre, eller besøker vår hjemmeside. Informasjonen vil brukes til varedistribusjon. Sæthre Stenindustri AS vil under ingen omstendigheter overlate de utleverte personalia, eller andre opplysninger om kunder til en tredjepart utover det som kreves for å kunne levere de varer/tjenester du har bestilt.


Personvern

Informasjon om besøk på våre nettsider blir logget anonymt. Loggene inneholder ikke personidentifiserbare opplysninger, men benyttes til måling av trafikk på nettstedet. Målingene gir statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre vårt nettsted funksjonelt og brukervennlig, og til å presentere relevant innhold og annonser. Vennligst les vår personvernpolicy for informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

 
Innlegging av ordre

Det er kun personer som har fylt 18 år som kan handle på Sæthre Stenindustri AS. Innlagt kjøpsordre er bindende. Falsk ordreinnleggelse eller budgivning vil bli politianmeldt. Forsøk på svindel, dokumentforfalskning og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.


Betaling

Du kan velge mellom fire betalingsmåter: elektronisk betaling med kreditt/debetkort, delbetaling/betalingsutsettelse via Klarna Bank AB eller Vipps og tilsendt faktura. Følgende skal være betalt før produksjon og sending. Dersom kjøpet foretas med kredittkort eller debetkort ved betaling, reserveres kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen leveres/sendes.

I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, og Vipps tilbyr vi følgende betalingsmetoder.
  • Kortbetaling
  • Konto: Klarna Konto er en rammekreditt fra Klarna som gir forbrukere mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag. Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her. Her finner du mer informasjon om Klarna, og her kan du lese brukervilkårene deres. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring 
  • Vipps: Les om personvern og vilkår 
  • Faktura tilsendt på epost eller via post


Leveringstid

Levering er betinget produksjonstid på produktet.

Gravstein
6-8 uker, avhengig av behandlingstid på søknad til gravplassmyndighetene. På kistegraver må graven som regel sette seg i 6 måneder før gravstein kan monteres. Urner må være satt ned før arbeid på gravminne begynner.

Skifer og granitt
Lagervarer kan hentes på vår fabrikk i Indre Arna, eller sendes innen ca. 2-5 dager. Ta kontakt om det er spesial varer som ofte kan leveres raskest direkte fra steinbruddet til prosjektet.

Benkeplater
Maltak, produksjon samt montering kan skje innen 7-10 dager, men nøyaktig leveringstid må avtales til hvert prosjekt.


Frakt og ekspedisjon

Kunden betaler frakt i tillegg til varens pris. Fraktpris fastsettes etter gjeldene satser. Sæthre Stenindustri AS benytter seg av den til enhver tid mest hensiktsmessige fraktleverandøren. Sæthre Stenindustri AS leverer kun varer i Norge. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt.

Ta kontakt ved større prosjekter hvor varer kan leveres rett fra steinbruddet til kunde for en rimelig pris.


Angrerett og reklamasjon

Det gis 14 dagers full returrett etter angrefristloven på kjøp foretatt via fjernsalg (altså i nettbutikken Sæthre stenindustrier AS eller over telefon/kontaktskjema eller mail). Denne angreretten gjelder kun kjøp i nettbutikken Sæthre Stenindustri AS. Forutsetningen er at varen leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Benytt original emballasje, da kjøper har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje. Kjøper betaler returfrakt. Ved retur av varer på grunn av feilsendinger, eller retur etter angrefristloven av 24.03.72 nr.11, bør du benytte deg av henholdsvis returskjemaet som ligger ved pakken når du mottar den. Dette for å sikre at returen og eventuell tilbakebetaling går så raskt som mulig. Har du spørsmål kan du kontakte kundeservice: 55 20 55 20. Retur må skje innen 14 dager fra du mottok varen. Send aldri varer i retur i postoppkrav.

Det tas ikke retur på spesialproduserte eller tilpassede varer som kjøkkenplater og gravstein. Ved retur av skifer og granitt tas det 15% retur kost. Hvis varer er pakket inn skal det leveres tilbake i fulle pakker, og hvis det er pall / bigbag, skal det være ubrutt forsegling og åpnede varer. Varer skal leveres tilbake i samme stand som de ble levert ut.

Reklamasjoner på grunn av feil ved varen: Det gis full reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle produkter. Etter hovedregelen er det 2 års reklamasjonsrett på alle varer. Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Når varen er produsert spesielt for forbrukeren, bestillingsverk, er det ikke reklamasjonsrett, så sant det ikke er en feil med varen. Det er ikke reklamasjonsrett på montert vare/naturstein.

Sæthre Stenindustri AS ønsker å levere sine kunder produkter og tjenester av høy kvalitet. Stein er et naturprodukt og vil alltid variere noe i utseende. Vi tar forbehold om mindre variasjoner i utforming, mønster og fargetone. Gravstein og annen naturstein er bearbeidet for hånd av erfarne steinhuggere, men det vil alltid være mindre variasjoner i sluttproduktet. Sæthre Stenindustri AS forbeholder seg retten til å nekte reklamasjon i slike tilfeller og følger forbrukerkjøpsloven for håndtering av reklamasjonssaker.

Har du ytterligere spørsmål om reklamasjoner kan du kontakte kundeservice: 55 20 55 20


Konfliktløsing

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig på telefon 23400600. Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.


Vareinformasjon

Sæthre Stenindustri AS gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte opplysninger. Likevel kan vi få feil informasjon fra våre underleverandører. Sæthre stenindustrier AS tar derfor forbehold om feilaktig produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden. Vi forbeholder oss retten til å endre produktsortimentet, tilgjengelighet og pris dersom vi har mottatt feilaktig informasjon fra våre underleverandører.


Forbehold

Sæthre Stenindustri AS tar forbehold om driftsstans eller uriktige priser, forårsaket av forhold utenfor vår kontroll, herunder tekniske problemer, inkludert, men ikke begrenset til, strømbrudd, overbelastning og sabotasje.

I tillegg forbeholder Sæthre Stenindustri AS seg retten til å annullere ordre uten forvarsel og uten ytterligere forklaring. Videre betraktes alle innlagte men ikke ekspederte ordre som en aksept av kundens ønske om å kjøpe det gitte produkt; Sæthre stenindustrier AS har rett til og i etterkant annullere varelinjen eller heve kjøpet dersom det viser seg at det er oppgitt uriktige opplysninger, herunder men ikke begrenset til feil opplysninger fra våre underleverandører, feil i prising eller det skulle fremkomme opplysninger som gjør at vi ikke kan levere produktet i henhold til de på forhånd gitt opplysninger. Videre handler Sæthre Stenindustri AS alltid i god tro.


Klarna og Vipps

Vi bruker Klarna og Vipps som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna eller Vipps når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna og Vipps skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas og Vipps egne personvernerklæringer.