Om oss

Trygghet - Fagkunnskap - Kvalitet i over 100 år


Sæthre Stenindustri er en familiebedrift med lange tradisjoner innen stein. Siden 1920 og gjennom fire generasjoner har vi vært, og er en av de ledende leverandørene av naturstein og gravminner i Norge. Vi fokuserer på kvalitetsprodukter og på personlig service av kvalifisert personell. Vi skal yte god service i alle ledd. Denne over 100 års lange erfaringen gir deg trygghet i valget av steinprodukter.

Firmaet ble etablert i 1920 av steinhuggermester Harald Sæthre sr. I 1947 fikk han sønnen Victor Sæthre med i bedriften. Den lille familiebedriften lå den gang i "skuret på Krohnsminde". For å få bedre plass flyttet bedriften i 1953 til Solheimsgaten, tvers over gaten for der kontorene befinner seg idag. Fra 1965 har produksjon, bearbeiding og lager hatt tilholdssted i Arna. I dag er vi over 20 ansatte, hvorav flere er steinfagarbeidere. I våre store utstillinger i Arna og på Danmarksplass, finner du alle typer natursteinprodukter til både inne- og utemiljøer.

All produksjon foregår på fabrikken i Indre Arna. Fabrikkanlegget er utstyrt med maskiner og fagfolk som kan løse de aller fleste utfordringer. Produktutvikling og egenproduksjon, gir oss en mulighet til å gi rask og effektiv service til våre kunder.

Vi gjør felles innkjøp med Skifer & Granitt AS, som er en innkjøpskjede for flere av de største steinleverandrørene i Norge. Dette sikrer oss de beste innkjøpsprisene, som kommer kundene våre til gode i form av konkurransedyktige priser.

image (7)  image (9)image (4)