Alta Rockwall fra Altaskifers Bærekraftsenter

Altaskifer RockWall
Altaskifer RockWall
Altaskifer Rockwall
Altaskifer Rockwall
Altaskifer Rockwall
Altaskifer
Foto: Sæthre Sten
Altaskifer Rockwall
Altaskifer Rockwall Premium L-Hjørne
Fra kr 1 880/m2
Ønsker du å bestille eller sende oss en forespørsel, fyll ut type produkt og ønsket antall, meter eller volum.
Har du spørsmål kontakt oss på:
Altaskifer RockWall er et produkt i produktlinjen fra Altas Bærekraftsenter. Alle produktene i vår bærekraftserie er produsert fra overskuddsmasser

Altaskifer RockWall – 100% ekte norsk skifer!
Med saget bakside slik at dybden på steinen er maks 4 cm. Vekt per kvadratmeter er kun 80 kilo. Størrelse på steinene varierer. Høyden på steinene er fra 3 til 14 cm. Lengden på steinene er fra cirka 15 til 80 cm. En vegg forblendet med Altaskifer RockWall har samme uttrykk som en vegg forblendet med Altaskifer tørrmur.

Altaskifer RockWall er et produkt til forblending av piper, brannmurer, grunnmurer, forstøtningsmurer og stort sett alle typer fasader. Produktet er frostsikkert og kan brukes til forblending både ute og inne.

Altaskifer RockWall pakkes som standard i kasser som veier 1100 eller 1600 kilo. Antall kvadratmeter per kasse er henholdsvis 14 og 20 kvadratmeter. Produkter kan leveres i mindre eller mer enn standard kolli for en ekstra pakkekostnad.

Med saget bakside er steinene enkle å montere med limemørtel. Steinene må kun monteres på «døde» underlag som mur/betong, gips, Litex, Aquapanel og lignende. Overflaten må være fast og fri for løse partikler, støv og fett. Er det et veldig sugende underlag må det primes først. Kontakt alltid leverandøren før noe primes slik at dette gjøres i henhold til leverandørens anbefaling.

Pris estimat

1

Løpemeter og volum

Kalkulatoren er utgangspunkt for estimert pris

2

Andre tilvalg

Gjelder for dette produkt

Kommentarer

2

Kommentarer til din forspørsel

Oppsummering

Pris estimat

1 880 kr

1880 kr

Vi sjekker at steinen oppfylder minnestedets anvisninger