Hvordan få et tilbud på en benkeplate

For å kunne gi et godt tilbud så er det noen skritt vi trenger å ta. Ta kontakt med oss, så kan du ta med, sende eller lage en skisse sammen med oss. Skissen må vise hvilken sider som er synlig og hvor det skal være hull til vask og koketopp. Hvis du velger å bestille, kommer vi til deg og tar nøyaktig mal av platen. Deretter avtaler vi leveringstid for når din nye benkeplate vil bli montert.

Naturstein

Granitt, Marmor, Skifer og Sandstein er miljøprodukt som viser naturens egen skjønnhet og styrke på en unik måte. Naturstein er fra naturens side bakteriehemmende, slik at det er trygt å tilberede mat direkte på platen. Lett å holde ren. Naturstein kan leveres i flere overflater som polert, mattslipt, flammet og børstet. Vi anbefaler gjerne Marmor, Sandstein og Skifer i overflatene mattslipt og børstet.

Kompositt og Silestone

Kompositt er kunstig laget materiale. Silestone består av 94 % kvartsittstein blandet med limprodukter og fargestoffer. Bakteriostatisk beskyttelse i platene. Eco består av 25% kvartsitt, 25 % maisolje som limeprodukt, 75% gjennvunnet materiale som porselen, glass, aske og speil. Dette er 100% økologisk materiale. Dekton utviklet av TSP teknologi. Produseres av naturlige materialer under trykk. Det er UV-Bestandig, Ripebestandig, Flekkbestandig og tåler fryse og tine.

Plater i naturstein

Naturstein et miljøprodukt med detaljer som årer, fossiler og fargenyanser.

Renhold

Spør oss om råd og veiledning til renhold og impregnering av benkeplater. Vi har mange gode produkter som sørger for at steinen holder seg fin og blank.

Kompositt

Silestone, Dekton og ECO i stort fargeutvalg.