Vi utfører navnetilføyelser, oppussing og oppretting av gravstein

Ønsker du et uforpliktende tilbud, fyll ut skjema under og vi tar kontakt med deg.

Navnetilføyelse
Vi utfører navnetilføyelser på eksisterende gravsteiner, både med innhugget og påsatte bokstaver. I den sammenheng kan vi også pusse opp gammel innskrift og dekor, slik at gravminne ser nytt og pent ut.
Fyll ut skjema under og vi finner en god løsning for deg. Du vil få tilsendt et uforpliktende pristilbud.

Vask og oppussing
En helpolert gravstein er lett å renholde. Vi anbefaler at du en gang i året tørker godt over steinen med en våt klut, slik at grønske o.l. ikke fester seg. Er steinen mer ruglete og upolert, bør den vaskes mer grundig. Vi utfører vask og rens av gravsteinen på stedet. Hvis det i tillegg er ønskelig med oppussing av skrift og dekor, henter vi gravsteinen inn til vår fabrikk og utfører arbeidet innendørs.

Om du selv ønsker å rengjøre gravstein, har vi gode vaskemidler til salgs ved våre avdelinger på Danmarksplass og i Indre Arna.

Oppretting og sikring
Det er ikke unormalt at gravsteinen kan bli litt skjev i forbindelse med tele i bakken og ved noen jordsmonn. Vi hjelper deg med å rette opp gravsteinen dersom den er blitt skjev eller har veltet. I noen tilfeller må fundamentet byttes og/eller det må boltes opp på nytt. Sokkelfundament som vi leverer og monterer er iht Gravferdsloven.

Hvis du har fått pålegg fra Gravplassmyndighetene om oppretting/sikring av gravminnet, ta kontakt så hjelper vi deg med å utføre arbeidet.

Fyll ut for å motta pristilbud

1

Kontakt informasjon

2

Gravplass

3

Arbeid det ønskes pristilbud på

Velg en eller flere tjenester du ønsker å få utført, så sender vi et uforpliktende pristilbud.

4

Last opp bilde av gravstein

5

Tilleggsopplysninger